ZMMS

Zagrebački maketarsko modelarski savez

Najava – 9. FAZ


Pozivamo vas u subotu 10. Lipnja 2017. na deveto međunarodno druženje sakupljača modela automobila, FAZ – Festival autića Zagreb. FAZ će se održati u prostorima Zagrebačkog maketarsko-modelarskog saveza u Voćarskoj 71 na Šalati, sa početkom u 12 sati, a kao i svake godine očekuje se dolazak više stotina ljubitelja modela iz čitave regije.

Organizatori ovog druženja su Zagrebački maketarsko modelarski savez ZMMS  i forum www.autici.net, uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Uz upoznavanje i druženje zaljubljenika u ovaj prekrasan i pomalo opskuran hobi bit će i izložbe modela iz najeminentnijih privatnih kolekcija, prateći neke od značajnih obljetnica automobilske industrije, kao što su 70 godina Ferraria, 60 godina Fiata 500  ili 100 godina Mitsubishijevog prvog automobila , kao i mnoge druge.

Posjetitelje će zasigurno oduševiti i velika ponuda novih i rabljenih modela za svačiji džep u sklopu druženja, tradicionane razmjene modela.

Posebnu atrakciju svake godine predstavljaju i zanimljiva prava vozila u omjeru 1:1, parkirana oko lokacije održavanja Festivala, što će ove godine uključivati posjet nekih od članova raznih odltimer i drugih klubova automobila.